بازگشت

دکتر ابراهیم کیانی هرچگانی: اسکودا پس از اعلام کارگروه آماده برگزاری انتخابات قانونی است.

وکیل ابراهیم کیانی هرچگانی در این همایش با قدردانی از میزبانی کانون وکلای دادگستری استان قزوین، گفت: در خصوص برگزاری انتخابات در همایش قم کارگروهی تشکیل شد و سال گذشته با تصمیم و اجماع رؤسای کانون‌های وکلا، مسئولیت اداره اتحادیه به اینجانب واگذار شد تا رفع موانع انتخابات، مسئولیت اداره اتحادیه را بر عهده بگیرم و ما هم تاکنون سعی کردیم آنچه اساسنامه اتحادیه می‌گوید مرّ آن را انجام دهیم.

وی افزود: از همان ابتدا تاکید شد اتحادیه صرفاً در چارچوب اساسنامه، هماهنگ کننده کانون‌ها و مجری مصوبات شورای اجرایی و تصمیمات رؤسای کانون‌ها باشد. بر همین اساس کارگروه‌هایی که مصوبه شورای اجرایی نداشتند را حذف کردیم و اتحادیه صرفاً مصوباتی که مجمع عمومی وکلای دادگستری تعیین و تصویب می‌کند را اجرا کرده است.

دکتر کیانی با اشاره به برنامه‌های پیش روی اتحادیه اظهار داشت: اتحادیه به نمایندگی از ۲۹ کانون وکلای دادگستری کشور، موضوع اصلاح قانون آیین دادرسی کیفری را با جدیت دنبال خواهد کرد. راهکارهای حقوقی در این زمینه بررسی می‌شود و امیدواریم از طریق گفت‌وگو، مذاکره و رایزنی با مراجع ذی‌ربط، بتوان راه‌حل‌های مناسبی برای مسائل موجود یافت.

کیانی با اشاره به چالش‌های موجود در خصوص انتخابات اسکودا گفت: تقویت نهاد وکالت در گروی تقویت اسکودا است و در جلسات با قوه قضاییه نیز مطرح کردیم که دغدغه ما به‌عنوان نماینده ۲۹ کانون، نهاد وکالت است.
وما در اسکودا به محض اینکه کارگروه اعلام نماید به صورت یک روزه در تهران انتخابات را برگزار می نماییم

کانون وکلای دادگستری استان قزوین

🌐 ‪@qazvinbar